Conform traditiei populare, dupa nastere, fiecare copil isi primeste destinul de la ursitoare. Ele sunt fiinte magice, pe care nimeni nu le-a vazut si mult prea putini le-au auzit. Un lucru e sigur – ceea ce sortesc ele, intotdeauna se indeplineste.

Pornind de la  aceasta idee am creat un spectacol de bun gust (de aproximativ 25minute), un moment plin de emotie si duiosie, in care atat copiii cat si cei mari vor fi incantati.

Ursitoarele nostre: intelepciunea, dragostea si norocul isi fac aparitia pe o muzica ambientala de poveste si vor ursi, cu baghetele lor magice, numai de bine bebelusului. La un moment dat apare si zana cea rea care are rolul de a destinde atmosfera facand unele glume cu invitatii.

Sceneta este particularizata si are menirea de a crea o atmosfera de poveste care nu va fi uitata prea curand, aducand emotie in suflet si zambetul pe buze invitatilor.

Microfoanele wireless pe care le punem la dispozitie vor da ocazia tuturor participantilor de la eveniment sa auda sceneta noastra.

Suplimentar puteti opta pentru serviciul de primire a invitatilor (hostess). Va punem la dispozitie o gama variata de costumatii: elegante sau de poveste (ingerati, printese).

Ne puteti gasi si aici : www.ursitoare-galati.com

Pentru mai multe fotografii click aici!